Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'KPG-25D'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Mobile Radio Service (GMRS)
    • Guest Forum
    • General Discussion
    • Technical Discussion
    • Equipment Reviews
    • FCC Rules Discussion
    • myGMRS.com
    • National and Regional GMRS Nets
  • Other Radio Services
    • Family Radio Service (FRS)
    • Multi-Use Radio Service (MURS)
    • Amateur Radio (Ham)
    • 900 MHz License-Free Radios (ISM)
  • Off-Topic
    • Miscellaneous Topics
  • TreasurecoastGMRSclub's Radio Etiuette
  • TreasurecoastGMRSclub's Radio gear
  • NOVA GMRS's Area Repeaters

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Slack


Name


Unit Number

 
or  

Location


Interests


GMRS Callsign


Ham Callsign

Found 1 result

  1. Hello all, (I posted this to Radio Reference too, today. I'll also cross-post the solution for folks.) This has to be a common problem, as all four of my 840s exhibit this issue. I have a set of frequencies ("groups) set up in KPG-25D in two "systems". Software is working great in DosBox. (Need to donate to those guys!) See the attachments. Problem comes in after I push this config to the radios. The issue isn't in the KPG-25D software, that I can tell, since the config is fine, and it writes to the radios without any issues. The problem shows up when I'm flipping through the "groups" in the TK-840 itself. Once I get up to #12, the TA icon shows up. Everything above entry 11 turns into "Talk about" and doesn't keep the QT/DQT settings. System 2 groups (aka, the second set of frequencies programmed into the interface) don't have any QT/DQT config in the radio...they're all TA. I looked in all the options and nothing seems obvious, like a "ignore QT/DQT decode and encode after entry 11", but maybe there's something else that is a little less obvious? I've also tried reducing the number of entries and changing the radio model to Sp, just to see. No differences in the radio behavior. Any help would be greatly appreciated. Chris
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Guidelines.