Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'TK-863G1'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Mobile Radio Service (GMRS)
    • Guest Forum
    • General Discussion
    • Technical Discussion
    • Equipment Reviews
    • FCC Rules Discussion
    • myGMRS.com
    • National and Regional GMRS Nets
  • Other Radio Services
    • Family Radio Service (FRS)
    • Multi-Use Radio Service (MURS)
    • Amateur Radio (Ham)
    • 900 MHz License-Free Radios (ISM)
  • Off-Topic
    • Miscellaneous Topics
  • WRBN985's Radio Etiuette

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Slack


Name


Unit Number

 
or  

Location


Interests


GMRS Callsign


Ham Callsign

Found 1 result

  1. Greetings all, Well, I knew I would need help again at some point but, didn’t expect it to be so soon. I purchased a copy of the Kenwood CPS KPG-76D from a communications business selling on eBay and purchased my USB based KPG-4 programming cable from none other than “bluemax49ers” also on eBay. For starters, this isn’t my first cable purchase from bluemax49ers (won’t be my last either) and have always had 100% success using his cables. As extra proof this cable works, I used it to program a TK-760HG1 radio with no issues. Here’s the issue. After installing the KPG-76D software on my Windows 10 pc and connecting my KPG-4 cable to my pc and radio, I opened the software and attempted to set the comm port. However, the window that popped up only shows ports 1-4 and all of them are greyed out, not allowing me to actually select a port to use. I thought it might be a software issue or maybe I missed something during the installation process but no matter what I do (including uninstalling & re-installing the CPS), I have been unsuccessful and continue to get the same results. The seller of the software insists there’s an issue with my pc and they would need to have my pc to confirm and correct the issue. Now, I currently have four other versions of Kenwood CPS on this same pc along with several for Motorola, Hytera, Retevis, Baofeng, Ritron and a few more and have never encountered this issue. Obviously if the CPS isn’t recognizing a valid comm port and or not offering an option to select, I’m not able to program any radios with it and it basically does me no good. The seller of the software has offered a full refund but immediately gave up on any other options of trying to correct the issue. I don’t want the seller to lose money but I also don’t want or need any CPS that doesn’t work so, I am once again turning to the fine members of this site for assistance. I have attempted to upload a pic of my screen shot showing the comm port widow that pops up but no matter what I do to reduce the size of the file, I get an error message and the process fails. I look forward to your responses with high hopes of a solution. Best regards, John WRDM373
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Guidelines.