Jump to content


Photo

I'm having problems


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 ImTheGuy

ImTheGuy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 posts
  • LocationLouisiana
  • GMRS Callsign:WQTM859

Posted 25 March 2014 - 06:34 PM

I've had to sign-in on the forum multiple times today, 3/25/2014. Is something wrong? I keep getting the following message:

 

Sorry, you don't have permission for that!

 

[#20310]

Your secure key, used to verify you are posting the topic, did not match the one submitted. Please go back, reload the form, and try again.

 



#2 PastorGary

PastorGary

    Senior Tropical Weather Analyst, TSRC, Gulf Shores, Alabama

  • Members
  • PipPipPip
  • 1459 posts
  • LocationMultiple locations in USA seasonally.

Posted 27 March 2014 - 09:33 AM

You may have a corrupted cookie in your registry.  I have logged on here each day from three different computers (Win 8, Win 7 and Win XP) and have seen no issues.

 

What operating system are you using and what browser/version? 


PastorGary -

Weather postings Copyrighted © TSRC, All Rights Reserved

#3 ImTheGuy

ImTheGuy

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 19 posts
  • LocationLouisiana
  • GMRS Callsign:WQTM859

Posted 29 March 2014 - 11:09 PM

Hello, I was using Windows 7 at the time. It may have been some sort of corruption because I haven't experienced it since March 25th.

#4 PastorGary

PastorGary

    Senior Tropical Weather Analyst, TSRC, Gulf Shores, Alabama

  • Members
  • PipPipPip
  • 1459 posts
  • LocationMultiple locations in USA seasonally.

Posted 30 March 2014 - 05:48 AM

Thanks for the update... glad things got resolved.


PastorGary -

Weather postings Copyrighted © TSRC, All Rights Reserved




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users