Jump to content
  • 0

Radio Won't Receive After Transmitting


mellowcream
 Share

Question

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

On my Baofeng UV82 I had to turn off the 2 squelch tail eliminator settings to prevent tx to rx delay when I transmit into my repeater or on simplex. Mine would delay serveral seconds depending on the setting. The squelch tail eliminator on these china made radios don't work on the USA analog PL tone standard.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

On my Baofeng UV82 I had to turn off the 2 squelch tail eliminator settings to prevent tx to rx delay when I transmit into my repeater or on simplex. Mine would delay serveral seconds depending on the setting. The squelch tail eliminator on these china made radios don't work on the USA analog PL tone standard.

What settings did you change?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Guidelines.