Jump to content

Site does not accept credentials


Guest WRTX978
 Share

Recommended Posts

Guest WRTX978

Good afternoon, 
I just registered on this site. However, the site does not accept the credentials specified. Attempted password reset, changed said password and attempted to logon using new password, also will not take the credentials. Assistance please. 

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Guest WRTX978 said:

Good afternoon, 
I just registered on this site. However, the site does not accept the credentials specified. Attempted password reset, changed said password and attempted to logon using new password, also will not take the credentials. Assistance please. 

From the sticky at the top of this guest forum:

Note to Guest Users:  To participate in all Forum threads, you must be registered at the main MyGMRS.com website listed below. In order to register at the main website, you must have a valid FCC issued GMRS license and call sign.  It can sometimes take up to a week for the FCC database to sync with the MyGMRS.com database, so if you try to register at the main website and get a note stating that the license listed in your application is not valid, please wait a couple days and try again.  Once you are registered at the main website, THEN  you can also register here at the forum. Thank you.

Link to comment
Share on other sites

Guest WRTX978

While I appreciate that folks believe it has to do with license validation, that is not the case here. When I registered the it indeed showed my license as valid, name, address etc. This issue being faced is with the main site. When I registered I used a password and when attempting  to use that same info it fails to accept it. If I change the password it says it's successful  but fails to accept the changes I specified when making the change. 

Link to comment
Share on other sites

On 7/31/2022 at 10:58 AM, Guest WRTX978 said:

While I appreciate that folks believe it has to do with license validation, that is not the case here. When I registered the it indeed showed my license as valid, name, address etc. This issue being faced is with the main site. When I registered I used a password and when attempting  to use that same info it fails to accept it. If I change the password it says it's successful  but fails to accept the changes I specified when making the change. 

I reported your post to the admin. Hopefully he can assist you with this. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Guidelines.