Jump to content


Photo

TK880 displays "yyyyyyy"

TK880 Kenwood Error yyyyyyy 1.5209

Best Answer WRAK968 , 22 May 2018 - 07:23 AM

New firmware has been uploaded and so far the radio seems to work well. [No more "yyyyyyyyyy" upon power-up]

I want to thank Radioguy7268 and Alex WQVX408 for their helpful information :) Thanks guys!

Go to the full post


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 WRAK968

WRAK968

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 137 posts
  • GMRS Callsign:WRAK968
  • Ham Callsign:KC2YQW

Posted 16 May 2018 - 03:50 PM

Hey everyone,

 

So, I recently picked up a Kenwood TK880. I've heard quite a few good things about these radios, however when I powered it up for the first time, it displayed Ver: 1.5209, beeped, then showed yyyyyyy

From research, I learned this is likely a firmware issue in that it should be Ver2.xxxx as per the sticker, but was flashed to Ver 1.5xxx for passport use. Does anyone know how to obtain the FPro software and Ver2 firmware?


  • Logan5 likes this

#2 WRAK968

WRAK968

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 137 posts
  • GMRS Callsign:WRAK968
  • Ham Callsign:KC2YQW

Posted 22 May 2018 - 07:23 AM   Best Answer

New firmware has been uploaded and so far the radio seems to work well. [No more "yyyyyyyyyy" upon power-up]

I want to thank Radioguy7268 and Alex WQVX408 for their helpful information :) Thanks guys!


  • n4gix likes this





Also tagged with one or more of these keywords: TK880, Kenwood, Error, yyyyyyy, 1.5209

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users